10 авг. 2007 г., 00:00

Ода за шефа 

  Поэзия
6273 0 4
 

Ода за шефа



Аз имам безпределно алчен шеф,

с подпухнали оченца на свиня.

Бих резнал гърлото му на верев.

Предвиждам ясно,  че

от там ще потече

вмирисана фритюрна мазнина

със дъх на мръсен уличен кенеф

и вид на дезинтерийни лайна.

И на тез очички

ще туря парички -

на всяко по един железен лев.

На туй му казват садо-мазо кеф.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??