23 окт. 2008 г., 11:47

Огледах се 

  Поэзия » Любовная
444 0 4
 

Огледах се и осъзнах, че нямам нищо,

огледах се, усмихнах се на болката и пак заспах...

А когато се събудих - взирах се във всичко,

дето беше станало на пух и прах...

 

Огледах се, потърсих те, но не те намерих...

Ти тръгна си в последния момент...

От теб останаха ми само спомени неверни,

които даже спряха да напомнят и за теб...

 

Огледах се, а болката ме гледаше с омраза,

тя казваше, че заслужавам този студ...

Тя искаше да страдам и добре ми го показа,

аз спрях да вярвам, че ще се спася...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • загубиш ли вяра всичко си загубила.Продължи напред с усмивка!
  • Не спирай да вярваш! Не спирай да пишеш !
  • Не, не заслужаваш студ! Събуди се пак!
  • не спирай да вярваш! прекрасно стихотворение си създала! поздрави!
Предложения
: ??:??