Това е с мен през целия ми съзнателен живот.
Надявам се, че някой ден ще мога да обясня...
Погледни ме и кажи:
Не виждаш ли нещо странно в поведението ми?!
Попитай и разбери:
Бягам от самата себе си!
Аз съм неизкупен грях.
Аз съм пълно разрушение, провал!
Ще ти покажа...
Толкова несигурна, жадна.
Аз мразя себе си!
Появих се случайно, така и ще умра.
Като последната надежда на мизерния човечец, борещ се за преживяване на деня.
Гладен живот - гладна душа...
Пропадайки все повече, не се страхувам, защото няма какво да губя!
© Даниела Скачкова Все права защищены