Четвъртък - 23.03.2023 г.
Четвъртък - огледална дата,
някой на ум пресмята.
Четвъртък - щастие носи ли този ден,
някой чувства се наранен.
Четвъртък - радостта има ли мерило на грамаж,
реалността готви саботаж.
Четвъртък - огледалната дата е илюзия една,
счупеното е предвестник на беда.
Четвъртък - огледалце, огледалце, я кажи,
ще дадеш или ще отнемеш ти.
© Симона Господинова Все права защищены