3 июн. 2009 г., 01:05

Огледало 

  Поэзия » Другая
974 0 2

Огледало - пред него съм аз,
огледало - зад него си ти.
По средата има само нас,
а наоколо хиляди звезди.

Има място, наречено Рай!

Там няма щастие, няма време,
няма любов, няма земя,
там няма лъжи, няма бреме,
има само една мечта.

Да отида там или
да отмине ме животa.
Там има всичко, нали,
а тук - само голгота.

Отивам там тогава,
а тук оставям спомен,
не тъна вече в забрава,
откъснах своя корен.

Има място, наречено Рай!

© Виктор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много красиво!
  • КОГАТО СЕ ОТКЪСВА КОРЕН,НОСТАЛГИЯТА ПОДАРЯВА СПОНТАННО СЪЛЗИ ОТ БОЛКА И ЩАСТИЕ- СЛИВАТ СЕ В ЕДНО .СПОМЕНИ НЕЗАБРАВИМИ.ПОДРЕДЕНО Е СЪВЪРШЕННО.
Предложения
: ??:??