Оглеждайки се в тъмен мрак,
аз виждам не това, което искам.
Оглеждайки се в огледало,
залъгвам себе си и вас.
Облак тъмен над мен виси,
бурни светкавици таи,
чака май да види мен
в перфектното ми отражение.
Но дали е истина, не зная,
иска ми се да го вярвам,
очите ми да не ме лъжат,
да знам поне, че ти си тук.
© Александър Койчев Все права защищены