Много сме добри! Гледаме се влюбено
във огледалото....
Но в устата горчи. Мисълта ни учудено
гледа в огледалото.
Кой е там? Кой ни гледа нагло?
Там! От огледалото!
Много сме добри, но трябва да покрием,
да не гледаме огледалото.
© Маргарита Ангелова Все права защищены