Във тази снежна зимна нощ
ела при мен с гореща мощ.
И нека снежна буря вън да вей,
със нежни ласки цялата ме сгрей.
Ела при мен със огнен зов.
Хайде, призови ме за любов!
Нека само в този пламък да горим,
цялата съм твоя, мой любим...
Да бъдем двама жарки във нощта
и нека пламне помежду ни любовта!
Със греховен огън пак ме запали,
с горещи устни накажи ме, накажи...
Ръцете си от лава по тялото спусни,
с пламенни целувки разтопи ме, разтопи...
А когато вън зора се зазори,
тогава чак доволни ще заспим...
© Пламена Владимирова Все права защищены
Надявам се да съм ви стоплила през студената вечер!