28 мая 2010 г., 16:35

Огън 

  Поэзия » Любовная
828 0 1

 

Огън съм аз и бурно горя...

Изгарям от страст,

запалвам се от пепелта.

 

Страшна стихия крия,

но за да ме загасиш, трябва

да приложиш ти магия.

 

Бурно горя, разпалвам сърцето.

Силно пламтя и пръскам

огън и жупел към всеки...

 

Огън съм аз, изгарям от страст!

Искрица запалва ме в нощта -

искрицата на любовта!

 

© Мария Стойкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На твоите години аз дори така не можех да пиша. Учи се от другите в сайта. Има на какво.
    Доста си стандартна в римата, но това е обяснимо.
Предложения
: ??:??