Вглеждал ли си се някога в огъня,
в неговите големи пламъци,
изграждащи огнени замъци?
Вглеждал ли си се някога в дима,
във формите, които създава,
във филма, който изиграва?
Чувствал ли си топлината, която ти дава?
Осъзнаваш ли, че точно той от зверове те защитава?...
© Кристияна Кръстева Все права защищены