Гореща съм, ако знаеш как да ме запалиш,
сложна съм, лесно в пепел превръщам се.
Не ме докосвай с голи пръсти, ще се опариш,
горя, паря, а замръзвам, но душата разгръща се.
Направи крачката към мен, но гледай да не ме изпревариш,
животът ни преобръща се.
Уж като другите съм, а с мен не знаеш как да боравиш,
подценяваме страстта могъща, а тя на удара отвръща все.
© Rumyana Momchilova Все права защищены