Огън пламнал е във моето сърце
Разпален от любов неугасима
Подхранван от две протегнати ръце
Обхванали ме във прегръдка силна
И от две очи загледани във моите
Докосващи изстрадалата ми душа
Споделящи със нея радостта и болките
Изпълнени с безкрайна доброта
Разпалван още е и от прекрасната усмивка
Озаряваща лицето ти красиво
Този огън в мен горящ е жива сила
Държащ ме над морето сиво
***
На теб съм дал ключа от моето сърце
И той винаги ще бъде в теб любима
Положил съм го в твоите ръце
И дал съм ти всичката необходима сила
С която можеш вечно ме обича
Или пък само в миг да ме унищожиш
Но знай, че пламналият в мене огън
Не ще можеш дори и ти някак да го угасиш
Защото пламналият в мене огън
Е всъщност вечната и истинска любов
Любов, която може всичко да прощава
И да бъде вярна чак до гроб
© Христо Банов Все права защищены