27 мар. 2017 г., 00:05

Огънят ти ме смрази 

  Поэзия » Любовная
706 3 8

             

Ураганите стихват щом чуя гласа ти.
Сърцето сгряваш ми и ме смразяваш.
И просто така,  за броени минути
И лято, и зима на мене ти даваш.

 

Пламъкът в тебе валежи поражда.
В сърцето мое валят, не престават.
Нямам омраза, ни обич, ни жажда,
Всичките чувства във тебе остават.

 

Не зная аз как туй е реално
До болка студен да е пламъкът твой.
И надявам се не е фатално,
Че изгарям от студ във своя покой. 

© Албена Георгиева Все права защищены

Здравейте! Това е първото мое произведение, което споделям с вас и се надявам да ви хареса. 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??