12 окт. 2008 г., 16:53

ок 

  Поэзия
755 0 12

с мене е
ок
няма да те притискам 
в ъгъла
нито ще искам да ми топлиш вечерята
нито  ще ти пуша от цигарите
дори няма да надничам
зад гърба ти когато щракаш нещо
по клавишите.
ще си стоя тихо до прозореца
и ще гледам луната
докато кажеш 
Затвори този шибан прозорец
че ми духа на гърба
и няма да ти пипам чашата
с бърбън
нито ще се мотая по 
сатенена нощница когато печелиш
на покер
ще си стоя тихо до прозореца
и ще гледам светлините
на града
докато кажеш
Затвори шибания прозорец
че влиза шум
няма да си слагам ролките 
на главата
нито ще ти чета вестника
не
с мене е ок
само вдигни очи  
и виж ми червилото,
мирише на виолетки
цъфнали през зимата
можеш да ми напишеш само едно
изречение
докато си стоя до прозореца
и луната свети в косата ми

ок

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??