9 дек. 2008 г., 22:05

Око 

  Поэзия » Любовная
548 0 1

Око

 

Има числа

в окото ми.

Мастилено петно

се е загнездило

в зеницата.

3D размер.

На заден кадър

рестартиране.

Мастилените спирали

не предпазват при потъване.

Не кораби,

а Титаник плува

вътре.

Няма безнадеждна романтика

само лъженки-мъженки

блестят

в тези две хубави очи.

Празни погледи.

Празни писалките.

Започвам да броя

удавниците отначало.

© Андриана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??