19 окт. 2011 г., 18:22

Окончателно сбогуване 

  Поэзия
644 0 4



Какъв ужасен кестенов валеж...

Потропват като мънички войници,

с кафявите си, мъхести бодли,

прогонват уличните котки

от всички тъмни, есенни ъгли

и ги превръщат в сенки от мъгла...

Паважът е пристанище за кестени,

а миналото безвъзвратно отлетя

приличаш на обвивчица бодлива,

заровена във мокрите листа...

 

 

 

 

© Джулиана Кашон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??