Българщината
заплашва я забрава
от върхушката,
която се продава...
Сякаш нов девети юни
се задава
с „братска“ евроатлантическа
мешава...
Ала е народът
мъдър и чепат,
и от Бог окрилян,
не подвива врат.
И търпимостта му
колчем изпарѝ се,
тинята продажна
нека изличѝ се!
...........................................................
Ой Те Тебе,
родно Православие,
крепѝ ни
и от
евроатлантизмосатанизма
опазѝ ни!
Амѝн!
Да бъде!
Да ѐ!
© Стоян Минев Все права защищены
линкът ме препраща към изображения в гугъл