Цял живот работим и се стискаме,
този път почивка искаме -
ол инклузив - без нахлузване,
всички екстри - без одрусване.
Сто агенции предлагат
как да стигнем бързо в Рая,
аз ги слушам със усмивка
и мазолът ме притиска.
Сетих се за мойте баби -
без почивки са живяли,
всички, до една, са в Рая,
май ще трябва да потрая.
© Ивон Все права защищены
Консуматори станахме - тъпо е, но е така.
Може би сме жертва на времето Валя.
А може би така ни е по-лесно...