Омая се със свойта рутина
в галактики ме караш да танцувам
и само ти със твойта добрина
променяш ме към по-добро и менл
Ще те последвам и добро и в зло
очите ти, ще търся до последно, като бебе
защото, само ти откри във мен детето
което иска да открие всичко в тебе.
Омайнице любима... преоткрий ме,
аз искам, да потъна в твойте дълбини
и като нежна роса... обгърни ме
така, че двамата с теб да открием страстта ни.
Илюзия си моя, беше нужна само дума,
с която ме провокира и спечели,
но мисля, че когато си ми в ума
то аз ще бъда с теб и с цялата вселена.
Магията си моя, без която аз...
не бих могъл да дишам и живея
ти утрото ще ми бъдеш, за всеки нов ден
а аз вечерта ти, в която те галя и за теб копнея.
© Борислав тодоров Все права защищены