Някой някога ми каза,че обратното на любовта не е омраза....
Иска ми се да те няма,
но само за момент
момент на зрителна измама,
вероятността – 1%.
Мразя те, защо те няма?
Заспивам пред монитор включен,
прегърната от възглавницата само.
Намразих нашето начало,
всичките сълзи,
този край уродливо злополучен,
след който щастлив си остана само ти.
Мразя любовта, онова чудовище красиво.
ножица в плътта ще ù забивам,
крещейки безутешно - умри, умри, умри!
© Радост Димитрова Все права защищены