Омръзна ми да изпитвам страх от всичко и всички...
Омръзна ми да вървя по непознати пътечки...
Омръзна ми всички да ме гледат с презрение...
Но скоро ТЕ ще станат жертви на моето отмъщение...
Никой не ме познава,
и по-добре никой да не ме подценява!
© Наталия Благоева Все права защищены