Песен,
край,
небе,
звезди...
На терасата седя сама,
пълня душата си със тишина...
Спокойствие
и след него спомен,
сълзи,
мълчание и тих плач.
Живот,
смърт,
луна,
a после - няма луна.
Очи,
прегръдка,
след това - любов...
Гняв,
омраза,
спор,
след тях идва чиста простичката самота.
За една целувка кротък блян:
докосване,
поглед,
музика,
слънце,
красота
и пълноценност
после - сутрешна аларма...
Ноща е там, назад,
а може би, напред.
Очаквам я.
Мъка,
борба,
плач,
съдба,
училище,
дом,
компютър,
сядам - виждам твоя снимка.
Тераса,
свещ,
цигара,
вода в кристална чаша,
в одеяло жълтичко завита,
сякаш в твойта пазва
кротичко съм свита.
Лято:
Асеновград,
апатия,
спомени,
Ад,
огън,
вик,
сълзи...
Никой не помага!
Стон...
и после пак!
Каквото и да сторя,
ще е все едно и също.
© Сирма Все права защищены