Нали е дечко
Малък Сечко, за игра
събра децата
и при все че щипе мраз,
не стихва веселбата!
.....................................................
Нали е дечко,
Малък Сечко за игра
събра децата
и при все че щипе мраз,
не стихва веселбата!
.....................................................
нали е дечко
Малък Сечко за игра
събра децата
и при все че щипе мраз
не стихва веселбата
© Стоян Минев Все права защищены