Опитах да намеря себе си.
Тръгнах по пътища грешни
и изгубих се още повече
Опитах да намеря себе си,
но в опити погубих аз сърцето си,
а душата ми остана празна ...
Опитах да намеря себе си,
но разбрах, че трябва да се доразруша,
за да мога наново да се изградя.
© Пламена Райчева Все права защищены