Опитвам се да я спася,
ала нагазвам в лудостта й и започвам да се давя...
Опитвам да я разбера
и плача, чувствам как отвътре се разяжда,
гложди я вина...
Опитвам да я спра, да я надвия, да я хвана,
опитвам се отново и отново да я сграбча за ръка!...
Опитвам се, но някак си насила и не стига,
не стига да я сепне, да събуди в нея друга, нова, по-добра...
Опитвам се,
но вече свършват мойте сили...
Взаимно теглим се към пропастта...
Две прекършени души!...
Премазани...
...
Опитах се...
И днес се давим и двете...
Давим се...
...
В лудостта...
© Лилия Все права защищены