24 июн. 2007 г., 20:56

Опитах се... 

  Поэзия
587 0 12
Oпитах се да полетя,
но някой бе отрязал мойте крила.
Опитах се да изкрещя,
но само шепот от гърлото излезе.
Опитах се да те обичам, но
грешка се оказа любовта.
Опитах се да бъда силна,
но сълзите не мога днес да скрия.
Мразя живота и тази съдба.
Искам да съм щастлива,
но какво ще ми струва това.
Опитах се надълбоко да скрия любовта,
но всичко, което направих,
беше да те обичам до полуда,
да моля за още, да искам да продължа.
Без угризения да изживея мига,
да съм с теб, та дори и само за нощта...

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??