Еди - кой си казал:
"Слабите обичат реда,
силните владеят хаоса" ..
Аз съм по средата,
живота ми е пълен хаос,
ни спазвам правила,
наложени от хора без сърца,
празни отвътре - без душа!
Искат да ме подчинят,
да ме пречупят и сломят,
да ми вземат крилата,
да ме върнат обратно на земята!
НЕ!
Това не е за мен,
искам да погледна утрешния ден,
не искам да съм като птица в плен,
не искам светът да се върти около мен,
чувствам се като ангел наранен!
Свален от рая, запратен тук
в този свят на болка и тъга,
на самота единствените правила
са тези на Страха!
© Ани Все права защищены