Hola, que tal?
Thanks
I m fine here
Опитните зайци
Чувствам се удобно и спокойно
като труп във морга!
Изпънат, чист, покрит във бяло,
отдаден ва възторга,
че съм добре подготвен, за да ме режат...
Партийни лидери,
министри,
депутати
и още куп "избрани от Народа",
посттоталитарни
псевдодемократи
ще раздробяват моя труп
и ще изричат мнения
как тоя касаплък ще е от полза
за бъдните
"щастливи поколения"...
Ала с годините
и бъдните
"щастливи поколения"
станаха настоящи старци,
преминали измамната пътека
на опитните зайци...
Хора живи! Бъдете предпазливи!
Нима забравихте
с какъв идиотизъм
ви мамеха
с "Развит социализъм"?
"Демократична" вече се нарича
вашата държава,
но пак червена пасмина
конците дърпа,
скрито пак тя управлява...
Накрая в унес се замислям
и в главата ми проблясва
за момент.
Дали животът ми
не бе пожертван
в един
съмнителен и неуспешен
експеримент?
© Петър Петров Все права защищены
в този ред на мисли времето е малко
и бъдещето светло ми изглежда все по - жалко