Определено...
Определено не бих те заменила за нищо
на света, ти си моето съкровище…!
Определено ти си всичко за което
се моля и за което мечтая, цялото ми щастие…!
Определено съм благодарна че ме
завладя, любовта ни компенсира болката…!
Определено ти си въздуха, който ме
прави жива, за да почувствам цялостта…!
Съществува в теб неземна красота,
в очите ти живее моят ангел пазител…!
Приютява се в мен мечтана свобода,
ръцете ми в твоите-са ангелски крила…!
Бленувам само с теб да бъда и в щастието да
се погубя, ти си моят благодетел…!
Истината е в мен, писано е животите ни да
се слеят и да избягаме от тиранията…!
Определено не бих те заменила за нищо
на света, ти си моето съкровище…!
Определено ти си всичко за което
се моля и за което мечтая, цялото ми щастие…!
Определено съм благодарна че ме
завладя, любовта ни компенсира болката…!
Определено ти си въздуха, който ме
прави жива, за да почувствам цялостта…!
Истината е в мен, писано е животите ни да
се слеят и да избягаме от тиранията…!
Бленувам само с теб да бъда и в щастието да
се погубя, ти си моят благодетел…!
Приютява се в мен мечтана свобода,
ръцете ти в моите-са ангелски крила…!
Съществува в теб неземна красота,
в очите ти живее моят ангел пазител…!
Определено един за друг родени сме
във всичките наши животи…
© Лили Вълчева Все права защищены
Благодаря на прочелите и оценилите!!!
Светли празници на всички желая от сърце!!!