Купих си надежда от бакалия за нещастници.
Купих си чадър в слънчево време.
Препасах се с тиктакащ механизъм
И сама си натиках бакшиш в прашките.
Обадих ти се да плача
понеже съм драма кралица.
Отрязах си косата с най-голямата ножица.
Кървавата Мери въобще не е луда
и в мене няма грам агресия.
Майната им на антитезите.
Фройд е тъпанар,
а светът е сакат от липса на въображение.
Никой не може да ме заплоди,
никой не може да ме нарани.
Кръгът ми е от Данте,
а диафрагмата от Чикатило.
Красотата ми е естествен презерватив,
а всичко е в дебел курсив.
Има ли някой бисквитка?
Поли иска крекер.
Веселата вдовица ще ме съди за права.
Дайте и нещо да шмръкне.
И тая боза няма край, а трябва да я завърша.
Септември ще бъде май, май?
© Сатин Роксан Все права защищены
Хареса ми.