С таблетка Вяра в чудеса,
когато трудно се заспива
и скришом приказки чета -
голяма съм, не ми отива.
Ухае на любов дъжда
от златни капки-балерини
и няма възраст есента,
и няма далии на сто години.
А само истински неща
денят във чашите разлива,
зачева спомени нощта
със благослов на самодива.
© Ивон Все права защищены