Оранжеви Години
Тринайсет жарки и безсловесни години!
Защо е толкоз тъп света?!?
Как да слушам във захлас?
Малко риби се изнизват,
друга все към мрежа плува,
а отговор не съществува
там без користна измама.
Надеждата единствено прошепва:
чрез разума и любовта,
откривай собствената свобода!
© Георги Тодоров Все права защищены