Мутри днес пак ни управляват.
От предишните много се не различават.
Лидерът им с Черепа е свързан.
Към олигарсите е той привързан.
Труда си нарича седянка.
Ти си на слънце, той на сянка,
пак за БСП ти гласувай,
вкъщи ти гладувай,
щото техни са парите твои,
но мутрата ти вика: "Не, вече са мои.
Ти мене ме избра,
щото зле е твоята глава."
Разумът да го махнеш ти казва,
щото инак краят ти ще се показва!
© Георги Все права защищены