Когато всички вече са заспали,
тогава орхидеите разтварят
листенцата си
и нощта ги гали
със полъх,
а луната ги изгаря
със светлината си – така желана,
за да разпръсне тяхното ухание
единствено сред хората избрани,
които чувстват тяхното послание...
© Георги Ванчев Все права защищены