18 окт. 2007 г., 09:10

ОРИС 

  Поэзия
637 0 11
 

Бог твори обичта в едно цяло

и разчупва на две половини,

после с вятъра ги разпилява

със надеждата да се открият...


Ако някога искаш да видиш

ти лицето на своята обич,

със душата си ти ме почувствай,

защото иначе няма да можеш.


Ако някога искаш да чуеш

моят смях - на безгрижно момиче,

ти очи затвори и се вслушай

в песента на прелитащи птици...

Ако птичата песен омайва,

ако твойта душа ме почувства,

прекоси планините безкрайни

и открий ме... със шестото чувсто!


Чакам твоите устни, унесена...

Чакам пътят до мен да изминеш...

Аз съм всичко, което харесваш!

Аз съм другата твоя половина!

© Марияна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??