22 окт. 2024 г., 22:57

Осанна 

  Поэзия » Другая
39 0 0

И който е праведен ,

нека първи да хвърля

камъни .

Домовете развратни,

накрая горят

в пламъци .

Добрият човек

той винаги ще отдели

от залъка си ,

а лошия 

каквото и добро да види ,

винаги ще е

неблагодарен .

Че нищо отвъд 

не се носи ,

ни почести ,

нито слава .

Гол си дошъл

на този свят ,

гол заминаваш ,

само доброто ,

което създал си ,

само доброто

остава .

 

 

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??