26 мая 2009 г., 00:39

Още ме обичаш 

  Поэзия » Любовная
1183 0 4

Десетки светове се гледат през четири очи,
дъгата остави сянка празна,
ограбихме всяко зрънце от детските мечти,
убихме и себе си отдавна.

Спаси ме,
защото сам не мога да се удавя...

Още ме обичаш, нали?
Не, не ми го казвай,
по-добре върви.

© Виктор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??