1 мая 2008 г., 18:22

Още съм жива! 

  Поэзия
862 0 5

Докосвай ме, още докосвай,
разливай се с чувство по мен.
Отминала обич недей доизносва,
аз тихата днес съм пожар изгасен.


Аз помня как мога да давам целувки,
аз помня как може от страст да боли.
Не спирай! Дарявай ме с нежни милувки!
Настръхвам - пипни ме... И ме запали!

Задръж ме във нежните твои прегръдки,
от мене до утре недей си отива!
Когато си тръгнеш с притихнали стъпки,
да помня за дълго, че още съм жива!

© Дешка Люцканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??