2 июн. 2007 г., 22:46

още те обичам 

  Поэзия » Любовная
1087 0 0
Ти замина си от мен
и така започна да кърви сърцето.
В плен на самотата стана моя ден
и сълзи се стичат по лицето.

Дали тези сини очи
са причината да те обичам,
може би заради тях дори
след тебе още тичам!

А може би целувката галъовна,
която пазя в мен
или усмивката чаровна,
която сънувам всеки ден...

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??