10 мар. 2016 г., 22:44

Още веднъж за любовта 

  Поэзия » Любовная
236 0 0

За любовта ще бъде

последната ми песен,

Макар че вече потъвам

в мрачната си есен.

Любовта, която

за миг ни озарява

и веднага след това

отровна чаша дарява.

Любовта, която

до звездите ни издига

и после ни захвърля,

като прочетена книга.

Любовта е, която

ни гали и ранява

и после потъва

някъде в забрава.

Ах, тази любов!

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??