Женски месец! Женски ден!
За почит към жените отреден.
Полагат им се подаръци, цветя
и сладки СМС-и.
Почивка, романтика във влакове
експреси...
Но е ден работен. Мрачен и дъждовен.
За някои жени -- съдбовен.
За други, в стаята си сгушени,
е просто: облачно с картофи!
Скучно, мазно, задимено!
Просто - чувство похабено.
Мили жени! Желая Ви романтика! Дали във влакове експреси, дали на работа, четейки сладки СМС-и, или в запушения дом! Навсякъде има романтични мъже! Поне един, почит ще Ви въздаде! Честит празник!
© Маргарита Ангелова Все права защищены