1/Това, което тука става,
го няма в никоя държава!
Ний няма да се разберем,
затуй на метеното все серем.
А пък трябва, щем не щем,
със глупостите си да спрем!
2/Юнаците, които през нас минаха,
държавата ни почти сринаха:
от крадене и далавери
не можем "здраво" да намерим...
2013 г. Драгойново
© Христо Славов Все права защищены