Особен човек си -
търпелив...
добър и нежен,
незлоблив...
И затова ли съдбата
ти изпрати мен -
жена първична,
романтична...
и може би -
от твоите представи
различна...
Особен човек си -
доверието си сляпо
ми даваш,
всичките ми странности
прощаваш...
И затова ли съдбата
си играе с мен...
и вместо закачка -
забавна и лека,
любовта пак
намери пътека...
Особен човек си -
упорит...
не се отказваш от мен,
дори понякога
да правя живота ти
горчив...
И затова ли... готова съм
да ти подам ръка
и да изкачим заедно
стръмната пътека
на любовта...
© Ани Атанасова Все права защищены