23 апр. 2008 г., 11:14

Остани! 

  Поэзия
587 0 1

Остани!

 

Остани, не ме прегръщай ти за сбогом,

тежки думи не изказвай словом.

 

Остани, последно устните не ще целувам,

до края на света ще те жадувам.

 

Остани, във нас ще върна пак страстта,

с контра обич ще зарина пропастта.

 

Остани, сетния си дъх за тебе аз ще дам,

цялата любов ще ти отдам.

 

Остани, теб ще диря със последна свещ,

не посипвай живота ми със скреж.

 

Остани, не отпращай зова ми далече

или пред камък ще споделяш вече.

© Борислава Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??