25 апр. 2007 г., 22:50

Остани си прекрасна 

  Поэзия
598 0 1
    Остани си прекрасна
 
 Ах, тази вечер
 роди се в мене стих,
 извезан от мрачни мисли,
 обкован от тъмни щрихи.
 
 Няма любов,
 няма омраза.
 Няма и болка,
 но аз пак страдам.
 
 Болка ли? Обичам я много,
 а дори и не знам,
 но явно е толкова,
 за да ме даряват с нея и тук, и там.
 
 Няма усмивка,
 няма сълзи,
 няма дупка,
 а сърцето кърви.
 
 Сърце ли? Чувствам го силно,
 как интересно тупти,
 нима е забравило, колко...
 илюзии някой в мене разби ?
 
 Илюзии или мечти,
 нима има значение, когато мигът го няма,
 беше... прекрасната ти,
 но явно няма значение, щом в теб сърце не тупти.
 
 Роди се в мен стих
 и угасна,
 аз пак ще съм тих,
 а ти... остани си прекрасна...
 25.04.2007  22:03

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ,,Илюзии или мечти,
    нима има значение, когато мигът го няма,''

    Всичко има значение!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??