От твоята топла ръка
топлина ли само запазих?
Или само запазих искра,
която сама не разпалих.
От твоите сини очи
цвета ли само остана?
Или останаха само мечти,
които превърнах във рана.
От твоите огнени устни
огън ли само запазих?
Или запазих спомени чужди,
от които ти ме предпази.
От нашето нежно докосване
бяхме ли истински стоплени?
Или по-скоро беше жигосване,
от което останаха спомени...