3 нояб. 2017 г., 09:43

Остров на прокълнатите 

  Поэзия
398 0 5

Нощем от океана,
щом полъхне тих ветрец,
девойка в бяла премяна
сплита си лунен венец.

 

Денем с перли седефени
русалки се гиздаво кичат,
с бузи аленочервени,
по брега криволичат...

 

Водовъртеж непрекъснат,
редуват се нощите с дните,
 а островът прокълнат
с вълните отвлича душите...

 

В.Тасева

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??