27 мая 2012 г., 13:08

Остров Светлина 

  Поэзия » Любовная
547 0 0

Сърцето ми е остров СВЕТЛИНА

и в него няма свилени завеси,

не са килими китните поля,

не са мечтите огнени пиеси.

 

Градините ми с нежните цветя

не са родени в плен на суетата,

не са ми чужди пустите места,

ни ледените капки на росата.

 

В очите ми се вгледай ти веднъж

и в устните ми огнено горещи -

прости ми за изсъхналата ръж

и всичките отминали надежди.

 

 

© Нели Овчарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??