Осъзнах се
Осъзнах аз колко те обичам,
без теб не ще да мога да живея!
От всякога по-силно те желая!
Разбрах, че ти за мене си родена!
Без тебе бъдещето ще е сиво!
Прозрях, че глупав аз съм бил,
когато твоята любов красива
да си тръгне съм ù позволил.
Готов съм всичко да пожертвам,
отново да се върнеш ти при мен,
защото няма нищо по-вълшебно -
целунат да се будиш всеки ден.
© Валентин Добрев Все права защищены
Истинското е винаги в точното време и място.