...Този ден, в който ти започна
е моето начало и вечност...
Този красив и цветен ден
рисуван в мир и светлина...
Не коленичи пред пречките,
гледай само напред и нагоре,
мечтай и мечтите сбъдвай
и прегръщай с добрината си...
А когато си тъжна не забравяй
звездите на небето и аз сме с теб...
Птичката освободи от клетката...
и сърцето ти винаги тъй ще тупти...
Винаги ще имаш подкрепата ми,
заедно ще бъдем двете всеки път...
и пеперудата ще литне от пашкула...
в обятията ти аз започнах да обичам...
17 ноември...
1995 - 2017 - ∞
© Лили Вълчева Все права защищены